Biblia és család folyóirat

Negyedévenként megjelenő családi folyóirat. Családi élettel, házassággal, gyermekneveléssel kapcsolatos cikkeket, élménybeszámolókat és gyakorlati javaslatokat tartalmaz. A táborokra és csendesnapokra vonatkozó információkat is folyóiratunk közli.

 

Előfizetési díja egy évre: 2000 Ft

 

Tájékoztatjuk kedves Előfizetőinket,

hogy a 2009. évtől kezdődően törzsszám használatát vezettünk be, mely minden egyes kiküldött folyóirat címzésén szerepel. Kérjük, erre hivatkozzon az előfizetés meghosszabbítása, lemondása esetén, illetve címváltozás vagy egyéb módosítás bejelentésekor is. Köszönjük együttműködésüket!

Megrendelés, ajándékozás

A folyóirat megrendelhető 1 évre, azaz 4 számra (év közbeni megrendelés esetén a következő 4 számot küldjük) az alábbi módokon:

 • az újságban található megrendelő lapon,
   
 • a BHSZ honlapján az online megrendelő űrlap segítségével:
   
 • email-en a bcs@bhsz.hu címre küldött levélben,
   
 • postai levélben a következő címre küldve:
  Bibliai Házassággondozó Szolgálat,
  1530 Budapest Pf . 19.
   
 • az ország minden posta hivatalában

A következő adatokat kérjük megadni:

Megrendelő adatai: név, email cím, telefon, irányítószám, helység, postacím, példányszám

Ajándékozás esetén kiegészítve a következővel: ajándékozott személy adatai: név, irányítószám, helység, postacím, példányszám

Előfizetés

A folyóirat előfizethető 1 évre az előfizetési díj átutalásával vagy csekken történő befizetéssel.

Bankszámlaszám: 10918001-00000015-70080001. Kérjük a közlemény rovatban feltüntetni, hogy előfizetés, illetve a csekken aláhúzni a megfelelő részt.

Előfizetés meghosszabbítása

Az előfizetést meghosszabbítása történhet a következő 4 számra vonatkozó előfizetési díj átutalásával, illetve csekken történő befizetésével. Kérjük, mindkét esetben az előfizető törzsszámát feltüntetni, valamint jelezni az előfizetés tényét.

Lemondás

Az előfizetés lemondása történhet email-en vagy postai levélben az előfizető törzsszámára való hivatkozással.

Adomány

A BHSZ munkájának támogatására lehetőség van adomány befizetésére az összeg átutalásával, illetve csekken történő befizetésével. Kérjük, ebben az esetben is a törzsszámot feltüntetni., valamint jelezni az adomány fizetés tényét.