HÚH – HázasságÚjító Hétvége

[av_three_fifth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

HÚH – HázasságÚjító Hétvége

Házasságod legyen szívügyed!


Mit szólna, ha valaki azt ígérné Önnek, elutazhat egy hétvégére a házastársával, és mire hazaér, teljesen megújul a lakása? És ha azt ígérnék, hogy elutazhat egy hétvégére, és mire hazaér, megújul a házassága? Mi megígérni nem tudjuk egyiket sem, de azt tudjuk, hogy Jézus Krisztus – ha a vele való kapcsolatunkat megerősítjük – képes új életet teremteni a házasságunkban is. Akár egy hétvége alatt is történhet nagy változás.

Ezzel a céllal szervezzük a HázasságÚjító Hétvégéket immáron sok esztendeje. A HÚH kicsit olyan, mint egy egyetlen hétvégébe belesűrített csendeshét házaspároknak. Témái: érzelmek, kommunikáció, megbocsátás, Krisztus-központú élet. A programunk intenzív, szoros menetrendben egymásra épülő elemekből áll, de nem baj az, ha hagyjuk, hogy az Úr intenzíven beszélhessen velünk!

A hétvége pénteken vacsorával indul és vasárnap ebéddel zárul. Ha nem túl messziről érkeznek, még szabadságot sem kell kivenni!

A hétvége önköltségi ára 78.000 Ft/házaspár. Tudjuk, hogy ezt sokaknak nehéz kigazdálkodni a családi költségvetésből, ezért a Bibliai Házassággondozó Szolgálat 58.000 forintért lehetővé teszi a hétvégén való részvételt. Ugyanakkor kérjük, hogy aki teheti, a különbözettel adomány formájában támogassa egyesületünket, mert a különbözetet mi is csak adományokból tudjuk fedezni.

Jelentkezni az űrlap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2023. október 15.

Következő időpont: 2023. november 10-12.

Helyszín: Biblia Centrum, 2027 Dömös, Kossuth Lajos utca 221. www.bice.hu

Bankszámlaszámunk: 10918001-00000015-70080001.

Az űrlapon a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlap kitöltése után automatikus visszaigazoló levelet fog kapni a megadott e-mail címekre. A hétvégével kapcsolatos tudnivalókról egy későbbi időpontban e-mailben fogjuk értesíteni. További információ: info@bhsz.hu.

Szeretettel vár minden házaspárt a BHSz csapata!

„A házasság olyan, mint a csecsemő: rendszeresen tisztába kell tenni és etetni kell.”

Cseri Kálmán

[/av_textblock]

[/av_three_fifth][av_two_fifth min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’30px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=’#d1d1d1′ src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
[contact-form-7 id=”393″ title=”HUH-jelentkezés 2018″]
[/av_textblock]
[/av_two_fifth]